THAIS VOOR THUIS

THAIS VOOR THUIS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais voor Thuis. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 21:03 Groente beetje te gaar, rijst niet losjes, een plakkerige klomp. Het geheel had warmer mogen zijn, leve de magnetron. Prijzig voor wat je krijgt.
7 jul 2022 om 7:37 Food was overcooked and with plastic cover looked, felt and tasted like coming straight out of the micro wave rather than being freshly preprared. We live in Asia have many Thai food deliveries delivered in a fresh manner using proper packaging.
5 jul 2022 om 21:10 Slechte kwaliteit, de heft van de schaal gevuld met een harde klomp witte rijst. Verpieterde groente, taai vlees. Heeft niets met geurig Thais eten te maken. Miskoop.
5 jun 2022 om 20:37 Lekker eten en precies op tijd bezorgd.
7 jan 2022 om 20:42 Heerlijke curry en ook de andere gerechten erg lekker. Besteld voor 2 personen, dit was voor ons teveel. Wij gaan zeker vaker bestellen.
20 dec 2021 om 13:45 Altijd super lekker en goede porties! Echte aanrader!
12 dec 2021 om 12:42 Heerlijk eten, ruim voldoende! Goed op tijd!
30 nov 2021 om 21:58 Eten viel erg tegen. Komt gewoon niet in de buurt van wat ik gewend ben van allerlei Thaise restaurants in NL en ook buitenland. Het is duur, maar het is een goedkoop aftreksel van wat Thais eten hoort te zijn. Sorry.
30 okt 2021 om 22:18 Weet niet waarom ik ├╝berhaupt vooraf besteld heb: ik kwam binnen, alles was al klaar. Maar mensen die op hun gemak nog eten uit moesten zoeken werden 1 voor 1 geholpen en ik stond maar te wachten tot ik aan de beurt. Kon die minuut niet tussendoor?
24 okt 2021 om 19:59 Prima en snel. Helemaal in orde.
19 okt 2021 om 18:27 Zoals altijd heerlijke curry!
29 jul 2021 om 22:07 Smaak was goed maar vlees was erg droog.