THAIS VOOR THUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais voor Thuis. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 12:41 Het eten was lekker. Qua bezorging duurde het 50 min. langer dan gepland.
16 nov 2022 om 19:50 Sate was supee droog, niet opgegeten, menu, was de waterige saus in de rijst gelopen. Voor €30 niet de kwaliteit die je verwacht
18 okt 2022 om 17:05 Delivery in 15 minutes. The curry came in one of those plastic trays they use in airplanes. I think they heated it in the microwave. It tasted pretty good but for my taste there was way too much rice and too little curry.
2 okt 2022 om 19:02 Weer geweldig gegeten.2 dagen achter elkaar besteld.top thais restaurant
1 okt 2022 om 22:18 Voor 2e keer besteld en weer geweldig goed en veel.we gaan nog vaker bestellen echt lekker
25 sep 2022 om 10:24 Super lekker eten en veel.om 15.45 bestelling geplaatst voor 17.30.kwam half uur later.verder gewoon super goed
24 sep 2022 om 20:56 Jammer dat er geen keuze is. Nu zeker niet de, voor mij, lekkerste gerechten. De hete ossenhaas was wel super als altijd. Maar voortaan toch maar weer halen (ook stukken goedkoper!).
23 aug 2022 om 20:47 Great value. Menu for 2 is very nice.
17 jul 2022 om 21:03 Groente beetje te gaar, rijst niet losjes, een plakkerige klomp. Het geheel had warmer mogen zijn, leve de magnetron. Prijzig voor wat je krijgt.
7 jul 2022 om 7:37 Food was overcooked and with plastic cover looked, felt and tasted like coming straight out of the micro wave rather than being freshly preprared. We live in Asia have many Thai food deliveries delivered in a fresh manner using proper packaging.
5 jul 2022 om 21:10 Slechte kwaliteit, de heft van de schaal gevuld met een harde klomp witte rijst. Verpieterde groente, taai vlees. Heeft niets met geurig Thais eten te maken. Miskoop.
5 jun 2022 om 20:37 Lekker eten en precies op tijd bezorgd.