THAIS VOOR THUIS

THAIS VOOR THUIS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thais voor Thuis. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2022 om 20:42 Heerlijke curry en ook de andere gerechten erg lekker. Besteld voor 2 personen, dit was voor ons teveel. Wij gaan zeker vaker bestellen.
20 dec 2021 om 13:45 Altijd super lekker en goede porties! Echte aanrader!
12 dec 2021 om 12:42 Heerlijk eten, ruim voldoende! Goed op tijd!
30 nov 2021 om 21:58 Eten viel erg tegen. Komt gewoon niet in de buurt van wat ik gewend ben van allerlei Thaise restaurants in NL en ook buitenland. Het is duur, maar het is een goedkoop aftreksel van wat Thais eten hoort te zijn. Sorry.
30 okt 2021 om 22:18 Weet niet waarom ik überhaupt vooraf besteld heb: ik kwam binnen, alles was al klaar. Maar mensen die op hun gemak nog eten uit moesten zoeken werden 1 voor 1 geholpen en ik stond maar te wachten tot ik aan de beurt. Kon die minuut niet tussendoor?
24 okt 2021 om 19:59 Prima en snel. Helemaal in orde.
19 okt 2021 om 18:27 Zoals altijd heerlijke curry!
29 jul 2021 om 22:07 Smaak was goed maar vlees was erg droog.
8 jul 2021 om 14:13 Food was plenty, but mediocre. Next day my whole family had frequent bathroom visits, so lack of hygiene probably played a role here…
5 jul 2021 om 22:13 Niet lekker, dure magnetron maaltijd. Nooit meer.
3 jul 2021 om 20:27 Slechtste Thaise eten dat ik ooit gehad heb. Normaal post ik zelden of nooit reviews, maar dit smaakte meer naar een albert heijn magnetron maaltijd dan vers thais eten. Het vlees was taai, groente smaakloos en de curry afgezien van pittig smaakloos