THAIS VOOR THUIS

THAIS VOOR THUIS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 125 beoordelingen
29 jul 2021 om 22:07 Smaak was goed maar vlees was erg droog.
8 jul 2021 om 14:13 Food was plenty, but mediocre. Next day my whole family had frequent bathroom visits, so lack of hygiene probably played a role here…
5 jul 2021 om 22:13 Niet lekker, dure magnetron maaltijd. Nooit meer.
3 jul 2021 om 20:27 Slechtste Thaise eten dat ik ooit gehad heb. Normaal post ik zelden of nooit reviews, maar dit smaakte meer naar een albert heijn magnetron maaltijd dan vers thais eten. Het vlees was taai, groente smaakloos en de curry afgezien van pittig smaakloos
20 mei 2021 om 21:34 Zoals altijd heerlijk, prijs/kwaliteit zeer goed. Hier krijg je geen spijt van als je dit besteld!
20 mei 2021 om 20:17 Eten was heerlijk, netjes op tijd. Twee spa rood besteld, ruim een jaar over datum, dus vandaar 1 ster. Onacceptabel.
7 mei 2021 om 12:28 Het eten was snel en lekker al was de kip saté en de kip van de kip met cashewnoten hier en daar wel echt te droog ondanks dat het goed smaakte was dit wel jammer
29 apr 2021 om 7:05 Prijs kwaliteit niet ok. Veel te weinig groente en te veel rijst. Of de verwachtingen waren te hoog. Sala Thai Is namelijk TOP! Volgende keer beter.
24 apr 2021 om 23:31 Vlees en vis was veelste droog
21 mrt 2021 om 20:14 Heerlijk
16 mrt 2021 om 16:48 Vond het eten lekker. Alleen de verhouding rijst en de rest mag beter. Volgende keer minder rijst